Ετοιμασίες για την δεξίωση βάπτισης (11/6/2017)

Εικόνες από την προετοιμασία και τη διακόσμηση της κλειστής αίθουσας δεξιώσεων για τις ανάγκες της δεξίωσης βάπτισης που ακολούθησε. Στο κτήμα Πανταζή έχετε τη δυνατότητα να οργανώσετε όλη την ημέρα της βάπτισης του παιδιού. Διαθέτουμε εκκλησία εντός του κτήματος, υπαίθριο χώρο και κλειστή αίθουσα δεξιώσεων, που θα καλύψουν όλες τις ανάγκες σας. Οι χώροι διαμορφώνονται…

Κτήματα γάμου Πανταζή (21/5/2017)

Ανήμερα του Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης η κλειστή αίθουσα δεξιώσεων στα κτήματα γάμου Πανταζή, φιλοξένησε μια όμορφη δεξίωση γάμου, με υψηλή αισθητική χώρου και άψογο σέρβις. Την διακόσμηση του χώρου επιμελήθηκαν οι άνθρωποι του κτήματος, συμβάλλοντας με το δικό τους τρόπο στην εξέλιξη μιας αξέχαστης βραδιάς. Από τώρα και ως το φθινόπωρο το κτήμα γάμου…

Αντώνης και Ολυμπία , 9/10/2016

Η πρώτη φετινή εκδήλωση στην κλειστή αίθουσα δεξιώσεων του κτήματος Πανταζή, ήταν η δεξίωση γάμου του Αντώνη και της Ολυμπίας. Η αίθουσα έβαλε τα καλά της για να υποδεχτεί τους νεόνυμφους και τους καλεσμένους τους., μέσα σε ένα διακοσμητικό ύφος σε γαλάζιο τόνο.

Θεατρική παράσταση

Μουσικοθεατρική παράσταση που έλαβε χώρα στην κλειστή αίθουσα δεξιώσεων του κτήματος. Η Πειραματική Ομάδα Θεάτρου ΘΕΣΠΙΣ, η ομάδα χορού DANICING IN OBSESSION και το συγκρότημα ΤΡΙΤΗ ΕΠΟΧΗ, ενθουσίασαν όλους όσους παρακολούθησαν την πολιτιστική εκδήλωση στο κτήμα..

Το κτήμα γάμου και δεξιώσεων (2014)

Φωτογραφίες που τραβήχτηκαν στο κτήμα γάμου Πανταζή το 2015. Εικόνες από το αίθριο πριν και κατά τη διάρκεια εκδηλώσεων που έλαβαν χώρα τη συγκεκριμένη περίοδο. Όμορφες στιγμές, αποτυπωμένες ως ευχάριστες αναμνήσεις σε όλους τους παρεβρισκόμενους.