Δεξίωση γάμου στο κτήμα (26/8/2017)

Εικόνες από την προετοιμασία για τη δεξίωση γάμου στο κτήμα Πανταζή στις 26 Αυγούστου 2017. Η διακόσμηση του υπαίθριου χώρου, η εμφάνιση των νεόνυμφων, και εικόνες από την φωτογράφηση της εκκλησίας που βρίσκεται στο κτήμα γάμου Πανταζή.

Δεξίωση στο κτήμα γάμου Πανταζή (30/7/16)

Εικόνες από την προετοιμασία για τη δεξίωση γάμου του Νικόλα και της Ελίνας. Το μυστήριο τελέσθηκε εντός του κτήματος, στον υπαίθριο χώρο της εκκλησίας και η δεξίωση που ακολούθησε την εντυπωσιακή είσοδο των νεόνυμφων, έλαβε χώρα στον εδικά διαμορφωμένο χώρο του κτήματος γάμου Πανταζή.

Μυστήριο και δεξίωση γάμου

Ένα ακόμα event ολοκληρώθηκε στο κτήμα γάμου Πανταζή. Το μυστήριο έλαβε χώρα στο εκκλησάκι του κτήματος και ακολούθησε η δεξίωση του γάμου στον ειδικά για την περίσταση διαμορφωμένο υπαίθριο χώρο του κτήματος.

Προετοιμασία για βάπτιση

Φωτογραφικές στιγμές από τις προετοιμασίες που έγιναν στο κτήμα, πριν από τη βάπτιση κοριτσιού. Μετά το μυστήριο που τελέσθηκε στον προαύλιο χώρο του κτήματος, ακολούθησε δεξίωση στην αίθουσα για τους καλεσμένους, με υπέροχες λιχουδιές.

Γάμος και βάπτιση μαζί

Σε μια πολύ ιδιαίτερη εκδήλωση, τελέσθηκε ο γάμος του ζευγαριού και η βάπτιση του παιδιού τους. Το κτήμα διαμορφώθηκε ανάλογα με την περίσταση και το αποτέλεσμα ικανοποίησε όλους τους παρεβρισκόμενους. Μετά την τελετή στο εκκλησάκι του κτήματος, ακολούθησε και η διπλή δεξίωση στον υπαίθριο χώρο.