Εμείς

Η ομάδα μας είναι κάτι περισσότερο από διοργανωτές εκδηλώσεων. To κτήμα Πανταζή σχεδιάστηκε με στόχο την σύλληψη και δημιουργία conceptual εκδηλώσεων με φιλικό χαρακτήρα και την αίσθηση θαλπωρής κάθε εποχή του χρόνου. Με φόντο τα μαγικά βουνά και το ηλιοβασίλεμα που χαρίζει στα καλοκαιρινά απογεύματα ιδιαίτερη αισθητική, μπορούμε να δημιουργήσουμε τον γάμο των ονείρων σας ή ένα όμορφο προσεγμένο εταιρικό γεύμα για να εντυπωσιάσετε τους συναδέλφους σας.

Είμαστε εδώ για να σας παρέχουμε ένα stress-free προγραμματισμό για την δημιουργία ενός απόλυτα επιτυχημένου και αξέχαστου event.

Σχεδιασμός και Διοργάνωση γάμου- event

H διοργάνωση του γάμου μπορεί να είναι πολύ στρεσογόνα. Καλείστε να πάρετε αποφάσεις και να συντονίσετε μια ημέρα με πολλές λεπτομέρειες. Αφήστε μας να σας αποδεσμεύσουμε από αυτή τη διαδικασία και απολαύστε το αποτέλεσμα μιας ημέρας οργανωμένης με τα δικά σας θέλω από επαγγελματίες.

Event styling

Κάθε event και περίσταση είναι μοναδική. Το ιδιο και η προσέγγισή μας σε εσας που θέλετε να την διοργανώσετε. Το ύφος και το budget θα καθορίσει τον τρόπο που θα κινηθούμε και θα σας συμβουλέψουμε για την ομορφότερη διεξαγωγή μιας εκδήλωσης που θα έχει χαρακτήρα!

Συντονισμός της ημέρας του γάμου

Η μεγάλη ημέρα έφτασε! Οι τελευταίες λεπτομέρειες δίνουν στον γάμο σας το concept που ονειρευτήκατε και αυτό είναι πραγματικότητα. Από τον συντονισμό της τοποθέτησης του στολισμού, την ορθή έκβαση της ροής και τέλος της αντιμετωπισης απρόοπτων, είναι σίγουρα μια διαδικασία που ένας επαγγελματίας μπορεί να την οδηγήσει στην απόλυτη επιτυχία. Εμπιστευτείτε τον planner μας και απολαύστε την ημέρα επειδή είναι δική σας!

Δημιουργία customized menu

Δημιουργήστε με την βοήθειά μας και την συμβολή του Σεφ, ένα μενού προσαρμοσμένο στις στιγμές της ζωής σας, στις αναμνήσεις σας και σε ότι αγαπάτε να γεύεστε.