Ο υπαίθριος χώρος του κτήματος διαμορφώνεται και διακοσμείται ανάλογα με τις ανάγκες της δικής σας εκδήλωσης

Το νερό στον βραχόκηπο κυλάει κελαριστό, τα φύλλα των δέντρων χορεύουν στο απαλό αεράκι και ο φωτισμός δημιουργεί ένα εντυπωσιακό σκηνικό πλαισιωμένο από όμορφες γωνιές. Το εκκλησάκι, στολισμένο, υποδέχεται εσάς και τους εκλεκτούς καλεσμένους σας και ψηλά στον ουρανό τα αστέρια χαμογελούν. Αργότερα, στην πίστα, τα φώτα χαμηλώνουν για να υποδεχτούν το ζευγάρι και ξανανάβουν για να ξεκινήσει ο χορός κάτω από την ειδική ηχητική εγκατάσταση, ηχοοροφή 350 ηχείων που δημιουργεί ομπρέλα στον ήχο και επιτρέπει την καλύτερη δυνατή ένταση μέχρι τις πρωινές ώρες. Οικοδεσπότες και καλεσμένοι, όλοι απολαμβάνουν τη φροντίδα του έμπειρου προσωπικού του κτήματος ενώ τα παιδιά παίζουν ξέγνοιαστα στον καταπράσινο κήπο…

Ναι, είμαστε πολύ χαρούμενοι που εδώ, στον υπαίθριο χώρο του Κτήματος Πανταζή, φιλοξενούμε μερικές από τις ομορφότερες στιγμές της ζωής σας!

Στον καταπράσινο κήπο μας μπορούμε να φιλοξενήσουμε έως 600 άτομα (καθιστά) ή 900 (όρθια) και να διοργανώσουμε δεξιώσεις γάμου  ή βάπτισης, επαγγελματικές εκδηλώσεις, πάρτι, αλλά και events όπως παιδικά πάρτι, θεατρικές παραστάσεις, μουσικές βραδιές κ.ά.

Ο χώρος διατίθεται για κάθε είδους εκδήλωση εξωτερικού χώρου

Εταιρικά events

Συλλογικές εκδηλώσεις

Επιδείξεις

Παραστάσεις

Παρουσιάσεις

Βραβεύσεις

Αρραβώνες

Κτήματα Δεξιώσεων Πανταζή | Κερατέα, Ανατολική Αττική