Κτήμα για παιδικά πάρτι και εκδηλώσεις για παιδιά

Χαρούμενες παιδικές φωνές και γέλια, ατέλειωτο παιχνίδι στον καταπράσινο κήπο ή στην άνετη κλειστή αίθουσα δεξιώσεων, εκλεκτό φαγητό για μικρούς και μεγάλους, αγκαλιές και μάτια που λάμπουν από ευτυχία. Αυτά βλέπουμε στα ενθουσιασμένα πρόσωπα μικρών και μεγάλων κάθε φορά που φιλοξενούμε ένα παιδικό πάρτι!

Στο Κτήμα για παιδικά πάρτι Πανταζή, έχουμε διοργανώσει πολλά πάρτι, αλλά καθένα είναι για εμάς μοναδικό. Θα καθίσουμε παρέα, θα μιλήσουμε για το πώς φαντάζεστε αυτή την ξεχωριστή μέρα του παιδιού σας και μαζί θα σχεδιάσουμε το παιδικό πάρτι που ονειρεύεστε και που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Οι προτάσεις μας για τη διακόσμηση είναι ανεξάντλητες, οι συνεργασίες μας με τα κορυφαία catering της αγοράς και τους καλύτερους animateur εγγυώνται ότι τα λιλιπούτεια τιμώμενα πρόσωπα και οι καλεσμένοι τους θα φύγουν όλοι ενθουσιασμένοι, ενώ γονείς και συνοδοί μπορούν να απολαύσουν τον καφέ ή και το φαγητό τους στους άνετους και ειδικά διαμορφωμένους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, κοντά στα παιδιά τους.

Καλέστε μας στο 6942053973 ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα σας καλέσουμε εμείς, για να διοργανώσουμε το παιδικό πάρτι της χρονιάς 😉

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ *

E-MAIL*

ΤΗΛΕΦΩΝΟ*

ΓΙΑΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ & ΠΟΙΕΣ ΩΡΕΣ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ

Κτήματα για παιδικά πάρτι στην Κερατέα, Ανατολικής Αττικής