Δεξιώσεις γάμων στο Κτήμα Πανταζή

Κλείστε τα μάτια και ονειρευτείτε τη δεξίωση του γάμου σας. Πώς θα θέλατε να είναι η κάθε λεπτομέρεια; Φανταστείτε τη διακόσμηση, το προσωπικό που θα περιποιηθεί τους καλεσμένους σας και εσάς, τη μουσική, τους χώρους, τη διάθεση όλων όσοι βρίσκονται εκεί, δίπλα σας, σε μία από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής σας.

Τώρα, ελάτε να μιλήσουμε  για όλα αυτά που ονειρεύεστε, να βρούμε τρόπους μαζί ώστε να τα κάνουμε πραγματικότητα σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες και δυνατότητες, αλλά και να πάρετε επιπλέον ιδέες.

Στο Κτήμα γάμου Πανταζή θα βρείτε μια ομάδα ανθρώπων που ξέρουν καλά τη δουλειά τους και την αγαπούν. Έχουμε διαμορφώσει έναν υπέροχο, λειτουργικό και φινετσάτο χώρο, ο οποίος μπορεί να φιλοξενήσει τη δεξίωση του γάμου σας.

Διαθέτουμε πολύχρονη εμπειρία στη διοργάνωση εκδηλώσεων και συνεργαζόμαστε με τα καλύτερα catering της αγοράς και τα πιο πετυχημένα team στον ηχητικό εξοπλισμό και τη μουσική.

Ελάτε να δείτε από κοντά το εκκλησάκι εντός του κτήματος, τον ηχητικό εξοπλισμό με την ηχοοροφή 350 ηχείων στην πίστα για χορό μέχρι το πρωί, τον καταπράσινο κήπο και την καλαίσθητη κλειστή αίθουσα δεξιώσεων.

Το πιο σημαντικό είναι όμως ότι θα καθίσουμε παρέα, θα σας ακούσουμε και θα σας κάνουμε προτάσεις ώστε να διοργανώσουμε για εσάς την δεξίωση γάμου που ονειρεύεστε.
Καλέστε μας σήμερα για να κάνουμε πραγματικότητα όσα ονειρεύεστε για τη δεξίωση του γάμου σας.

Get an idea
η πίστα της δεξίωσης

Πριν τη δεξίωση γάμου του Βασίλη και της Έλενας

Εικόνες από τη διακόσμηση του κτήματος γάμου Πανταζή, για τις ανάγκες της δεξίωσης γάμου του Βασίλη και της Έλενας, στις 8 Σεπτεμβρίου του 2017. Ο υπαίθριος χώρος, το catering και ο χώρος των καλεσμένων της δεξίωσης, όπως αποτυπώθηκαν από το φακό.

Κτήμα γάμου (17)

Δεξίωση γάμου (Σεπτέμβριος 2017)

Εντυπωσιακές εικόνες από το κτήμα Πανταζή, πριν και κατά τη διάρκεια της δεξίωσης γάμου που έγινε στις 3 Σεπτεμβρίου 2017. Το υλικό είναι από την επίσημη φωτογράφηση των νεόνυμφων στο κτήμα μας. Ο εξαιρετικά προσεγμένος φωτισμός τους υπαίθριου χώρου του κτήματος δεξιώσεων Πανταζή, αποτυπώνεται με μοναδικό τρόπο στις φωτογραφίες. Το εκκλησάκι, η βεράντα, η κλειστή…

Κτήμα για γάμο 26/8/2017

Δεξίωση γάμου στο κτήμα (26/8/2017)

Εικόνες από την προετοιμασία για τη δεξίωση γάμου στο κτήμα Πανταζή στις 26 Αυγούστου 2017. Η διακόσμηση του υπαίθριου χώρου, η εμφάνιση των νεόνυμφων, και εικόνες από την φωτογράφηση της εκκλησίας που βρίσκεται στο κτήμα γάμου Πανταζή.

νεόνυμφοι

Βασίλης-Βίκυ, δεξίωση γάμου στο κτήμα

Στις 28 Ιουλίου 2017 ο Βασίλης και η Βίκυ οργάνωσαν τη δεξίωση του γάμου τους στο Κτήμα δεξιώσεων Πανταζή. Το προσωπικό του κτήματος ετοίμασαν με κάθε φροντίδα τον υπαίθριο χώρο του κτήματος για μια μοναδική βραδιά. Δείτε φωτογραφίες από τις προετοιμασίες για το στήσιμο και τη διακόσμηση του χώρου.

κτήμα γάμου σούρουπο

Ο Νίκος και η Βάγια στο κτήμα γάμου Πανταζή

Ο Νίκος και η Βάγια επέλεξαν το κτήμα γάμου Πανταζή για να γιορτάζουν την ωραιότερη στιγμή της ζωής τους και να δεξιωθούν συγγενείς και φίλους. Σε μια πανέμορφη καλοκαιρινή βραδιά, το γλέντι κράτησε ως τις πρώτες πρωινές ώρες. Το προσωπικό του κτήματος γάμου Πανταζή φρόντισε να δημιουργήσει στον υπαίθριο χώρο ένα περιβάλλον κατάλληλο για την…

Κτήμα Δεξιώσεων Πανταζής | Κερατέα, Ανατολική Αττική