Κτήμα για βάπτιση Πανταζής

Νονοί, γονείς, καλεσμένοι και, φυσικά, το τιμώμενο πρόσωπο, το μωρό σας, είναι όλοι έτοιμοι και πολύ πολύ χαρούμενοι! Το στολισμένο εκκλησάκι, οι μπομπονιέρες, τα μαρτυρικά και το βιβλίο των ευχών περιμένουν να πάρουν όλοι τη θέση τους. Μετά τη βουτιά στην κολυμπήθρα, ανάμεσα σε αγκαλιές, γέλια και ευχές, καλεσμένοι και οικοδεσπότες προχωρούν για τη δεξίωση.

Ένας καταπράσινος, δροσερός κήπος μεταμορφώνεται στο παραμυθένιο σκηνικό που θα φιλοξενήσει τη δεξίωση της βάπτισής σας. Κι αν ο καιρός μας τα χαλάσει, περνάμε στην κλειστή αίθουσα εκδηλώσεων!

Όλοι εμείς που απαρτίζουμε την ομάδα του κτήματος Πανταζή, με την πολύχρονη εμπειρία μας και τις συνεργασίες με τα καλύτερα catering της αγοράς και τα πιο επιτυχημένα team στον ηχητικό εξοπλισμό και τη μουσική, έχουμε μοιραστεί πολλές φορές τη χαρά της διοργάνωσης μιας βάπτισης και της δεξίωσής της.

Αν ήρθε η ώρα να βαφτίσετε και το δικό σας αγγελούδι, καλέστε μας για να μιλήσουμε και να διοργανώσουμε τη δική σας μοναδική αυτή μέρα, όπως την ονειρεύεστε εσείς!

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ *

E-MAIL*

ΤΗΛΕΦΩΝΟ*

ΓΙΑΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ & ΠΟΙΕΣ ΩΡΕΣ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ

Κτήμα βάπτισης στην Κερατέα Ανατολικής Αττικής