Οργάνωσε το δικό σου πάρτυ ενηλίκων σε ένα χώρο ειδικά διαμορφωμένο για σένα

Αξέχαστα πάρτι, όπως τα ονειρεύεστε: Εδώ τα φώτα της πόλης σβήνουν πίσω σας, αλλά οι προβολείς ανάβουν για εσάς και τους καλεσμένους σας.

Έχετε γενέθλια. Γιορτάζετε την επέτειό σας ή μια αποφοίτηση. Διοργανώνετε ένα reunion ή ένα εταιρικό cocktail party. Είναι απόκριες ή απλά… μια καλή ευκαιρία για να περάσετε αξέχαστες στιγμές με την παρέα σας. Η ζωή μας δίνει πολλούς λόγους για να γιορτάζουμε κι εμείς είμαστε εδώ για να διοργανώσουμε για εσάς το πάρτι ενηλίκων που ονειρεύεστε.

Στο Κτήμα Πανταζή, θα βρεθείτε σε ελάχιστη ώρα από το κέντρο της Αθήνας σε έναν πανέμορφο χώρο που αποτελείται από μια κλειστή αίθουσα για πάρτι (έως 200 άτομα καθιστά & 300 όρθιων) και έναν υπαίθριο χώρο 4,5 στρεμμάτων. Το team διακόσμησης θα σας βοηθήσει ανάλογα με το θέμα του πάρτι σας, οι καλύτεροι DJs και ο πιο σύγχρονος  ηχητικός εξοπλισμός υπόσχονται χορό μέχρι το πρωί, ενώ το μπαρ και το υπόλοιπο προσωπικό μας είναι δίπλα σας φροντίζοντας με κάθε λεπτομέρεια την απογείωση του πάρτι σας.

Η κλειστή αίθουσα δεξιώσεων στο Κτήμα Πανταζή μπορεί να διαμορφωθεί με ευελιξία ανάλογα με τις ανάγκες σας και όταν ο καιρός είναι καλός, ανοίγει τις πόρτες της για εσάς και τους καλεσμένους σας προς τον καταπράσινο δροσερό κήπο με τον εντυπωσιακό φωτισμό.

Ενοικίαση του χώρου για:

  Πάρτυ γενεθλίων ενηλίκων

  Επετειακά πάρτυ

  Πάρτυ αποφοίτησης

  Reunions συμμαθητών

  Αποκριάτικα πάρτυ ενηλίκων

  Εταιρικά πάρτυ

Για περισσότερες πληροφορίες (και ιδέες!) σχετικά με το δικό σας πάρτυ ενηλίκων, καλέστε την υπεύθυνη του χώρου | 6942053973 |ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.

Ονοματεπώνυμο*

E-mail*

Τηλέφωνο επικοινωνίας*

Εκδήλωση*
Πάρτυ γενεθλίωνΕπετειακό πάρτυΠάρτυ αποφοίτησηςReunion συμμαθητώνΑποκριάτικό πάρτυΕταιρικό πάρτυΆλλο

Αριθμός ατόμων*

Άλλες πληροφορίες (χρονοδιάγραμμα, ειδικές απαιτήσεις, κτλ.)

Ενοικίαση χώρου για πάρτυ ενηλίκων στην Κερατέα | Μαρκόπουλο | Ανατολική Αττική