Η κλειστή αίθουσα δεξιώσεων στο Κτήμα Πανταζή

Σ’ένα καταπράσινο κτήμα 4,5 στρεμμάτων στον Κουβαρά Αττικής (δίπλα στο Μαρκόπουλο) φτιάξαμε για σας με προσωπική φροντίδα και μεράκι έναν χώρο ζεστό και όμορφο. Μια ξεχωριστή αίθουσα δεξιώσεων για να φιλοξενήσει τον γάμο σας, τα βαφτίσια σας, το πάρτι σας, την επαγγελματική ή οποιαδήποτε άλλη εκδήλωση θελήσετε.

Η κλειστή αίθουσα δεξιώσεων, διακοσμημένη με γήινα ζεστά χρώματα και με εντυπωσιακούς πολυελαίους δίνει μια αίσθηση φινέτσας και πολυτέλειας εκπλήσσοντας ευχάριστα.

Είτε πρόκειται για τη δεξίωση του γάμου σας ή της βάπτισής σας είτε για την εταιρική εκδήλωσή σας ή οποιαδήποτε άλλο event (παιδικά πάρτι, θεατρικές παραστάσεις, μουσικές βραδιές κ.ά.), η κλειστή αίθουσα δεξιώσεων μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 200 άτομα (καθιστό buffet) ή 350 (όρθιοι cocktail).

Διακοσμημένη με γήινα ζεστά χρώματα και εντυπωσιακούς πολυελαίους και χάρη στο μεγαλοπρεπές της αίθριο, δίνει μια αίσθηση φινέτσας και πολυτέλειας.

Προσπαθήσαμε να φτιάξουμε έναν χώρο κομψό, λειτουργικό, με ιδιαίτερο στυλ που θα σας βοηθήσει να κάνετε ακόμα πιο όμορφες τις πιο χαρούμενες στιγμές σας.

Η αίθουσα δεξιώσεων Πανταζή διατίθεται όλο το χρόνο και μπορεί να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς.

Το υπόλοιπο κτήμα
Εικόνες από εκδηλώσεις στην αίθουσα δεξιώσεων
Μπαλόνια διακοσμητικά

Ετοιμασίες για την δεξίωση βάπτισης (11/6/2017)

Εικόνες από την προετοιμασία και τη διακόσμηση της κλειστής αίθουσας δεξιώσεων για τις ανάγκες της δεξίωσης βάπτισης που ακολούθησε. Στο κτήμα Πανταζή έχετε τη δυνατότητα να οργανώσετε όλη την ημέρα της βάπτισης του παιδιού. Διαθέτουμε εκκλησία εντός του κτήματος, υπαίθριο χώρο και κλειστή αίθουσα δεξιώσεων, που θα καλύψουν όλες τις ανάγκες σας. Οι χώροι διαμορφώνονται…

τουτρα κτηματος γαμου

Κτήματα γάμου Πανταζή (21/5/2017)

Ανήμερα του Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης η κλειστή αίθουσα δεξιώσεων στα κτήματα γάμου Πανταζή, φιλοξένησε μια όμορφη δεξίωση γάμου, με υψηλή αισθητική χώρου και άψογο σέρβις. Την διακόσμηση του χώρου επιμελήθηκαν οι άνθρωποι του κτήματος, συμβάλλοντας με το δικό τους τρόπο στην εξέλιξη μιας αξέχαστης βραδιάς. Από τώρα και ως το φθινόπωρο το κτήμα γάμου…

μπαλόνια στη δεξίωση

Αντώνης και Ολυμπία , 9/10/2016

Η πρώτη φετινή εκδήλωση στην κλειστή αίθουσα δεξιώσεων του κτήματος Πανταζή, ήταν η δεξίωση γάμου του Αντώνη και της Ολυμπίας. Η αίθουσα έβαλε τα καλά της για να υποδεχτεί τους νεόνυμφους και τους καλεσμένους τους., μέσα σε ένα διακοσμητικό ύφος σε γαλάζιο τόνο.

Οργάνωσε τη δική σου εκδήλωση στο Κτήμα Πανταζή
Αίθουσα Δεξιώσεων Πανταζής | Κερατέα, Ανατολική Αττική